måndag 24 juni 2013

SKUR SÖKER PROJEKTLEDARE!



SKUR SÖKER PROJEKTLEDARE!
SKUR (Skånes Dövas Ungdomsråd) är en ideell förening för barn och ungdomar mellan 6-30 år runt om i Skåne. Våra medlemmar är teckenspråkiga döva, hörselskadade och hörande. Vi ordnar aktiviteter, utflykter och kurser på teckenspråk för våra medlemmar. Vi ordnar dessutom läger och följer olika intressepolitiska frågor som rör döva och hörselskadade ungdomar.

SKUR söker nu en projektledare till projektet ”Ung ledarskola – En mötesplats för teckenspråkiga barn och ungdomar”. Projektet har nu inlett sitt andra år och vår nuvarande projektledare slutar i augusti. Vi söker därför en ny projektledare som kan ta över från och med i augusti eller efter överenskommelse.

Om jobbet som projektledare:
-       Du ansvarar för att se till att följa upp projektmålen och att projektsyftet följs.
-       Du ska agera som handledare till ungdomsledarna
-       Du ska arbeta mycket nära med styrelsen och se till att genomföra olika styrelsebeslut
-       Du ansvarar för ansökan till projektbidrag och fonder
-       Du ska ansvara för projektbudgeten och projektredovisning samt skriva projektrapporter i nära samråd med styrelsen.
-       Du ansvarar för all kommunikation internt och externt.

Vi ser helst att du är en van ledare som har kunskaper i administration och kommunikation. Du ska kunna teckenspråk. Du ska kunna jobba självständigt och strukturellt. Du ansvarar för all kommunikation både internt och externt – med styrelse såväl med ungdomsledarna och så projektets blogg och Facebook.
Du ska ha kontakt med och informera olika organisationer om projektet. Du ska även se till att ha dialog med kommunen och regionen för ett liv efter projektet.
Du ska ha vana att skriva texter, kunna skriva budgetförslag och redovisa resultat samt skriv rapporter. Du ska kunna följa upp olika delmål och dokumentera resultat.

Körkort är ett plus. Kunskaper i filmredigering och fotografering är också ett plus, då ett av projektmålen är att göra en dokumentärfilm i slutet av varje projektår.

Anställningsform: projektanställning på 75 % dvs. 30 timmar i veckan alternativt kombinerat projektledare/ungdomsledare på 100 % med flexibla/varierande arbetstider på 40 timmar i veckan. Vi siktar på 2 år, men anställningsformen är på projektanställning fram till 31 maj 2014. Anställningsstart blir i augusti eller efter överenskommelse.

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV till skur.styrelsen@gmail.com. Märk rubriken med ”Ansökan projektledare Tuffis”. Du ska också skicka med två referenser alternativt referensbrev från två referenser i din ansökan.


Välkommen med din ansökan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar