fredag 28 juni 2013

Härmed tar projektet sommaruppehåll!

Nu tar projektet sommaruppehåll i och med att vi inom projektet inte kommer ordna några aktiviteter under juli-månaden. SKUR kommer ev. ordna något - håll i så fall utkik på www.skurskur.blogspot.se eller ev. på grupperna SKUR och Tuffis på Facebook. Vi inleder projektet igen i augusti men datum är inte spikat ännu. Vi återkommer om det!

 En liten summering av året:

 Projektet inleddes den 1 juni 2012. Efter många lokalbesök och diskussioner hit och dit blev det ett hyreskontrakt på en stor lokal på Gråbrödersgatan 6, en stenkast från Malmö C i Malmö. Inflyttningen blev den 1 oktober och projektets mötesplats öppnades under höstlovet men hade öppet hus den 8 oktober.

 Vi har sedan dess regelbundet haft träffar 3 dagar i veckan och även ordnat speciella kvällar för 18-30. Vi har också haft föreläsningar, workshops och besökt Absalon i Köpenhamn (en gång för 18-30, en gång för de yngre).

Filmworkshop, filmfestival, Amazing Race, osv är några av de olika aktiviteterna som gjorts under våren. Projektet avslutades med ett besök till Köpenhamn Tivoli och med pizza på Tuffis inför sommaruppehållet.

 Projektet ska nu fortsätta i ett år till efter beviljade bidrag från bl.a. Ungdomsstyrelsen (fick även bidrag för år 1), Region Skåne (fick även bidrag för år 1), Tysta Skolan (fick även bidrag för år 1), Malmö Testaments- och donationsstiftelse och flera andra mindre fonder.

 Finansieringen är alltså säkrad för ett år till.

Dessutom blir det förändringar i projektstrukturen efter sommaren i och med att jag (Petra Örlegård) slutar som projektledare den 31 augusti. Vi har nu annonserat efter en ny projektledare och nya ungdomsledare. Det blir spännande att se vilka som kommer jobba med projektet i höst!

 Önskar er alla en trevlig sommar!

 MVH
 Petra Örlegård
 Projektledare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar